Over ons

Dagelijks zorgen de broers Robin en Frank van der Meijs er samen met alle medewerkers voor dat u als consument de best mogelijke kwaliteit kan en mag verwachten.
Gedurende een aantal jaren heeft Avance Roses zich, meer en meer gespecialiseerd in en toegelegd op de verkoop aan consumenten. Hierdoor kwamen zij in direct contact met de eindgebruiker van hun bloemen, wat waardevolle informatie en inzichten opleverden.
Hieruit bleek bijvoorbeeld dat exclusieve Nederlandse sierteeltproducten en de kwaliteitseigenschappen die daar bij horen, bij veel Nederlandse consumenten totaal onbekend zijn:
– Een lang vaasleven bij de juiste verzorging;
– Het openbloeien ofwel het leven op de vaas;
– De sprekende frisse kleuren van bloem en blad.

Door het gesprek met de consument aan te gaan, hun kennis over Nederlandse bloemen en de juiste verzorging daarvan te delen, heeft Avance Roses steeds meer de rol van ambassadeur voor het Nederlands sierteeltproduct op zich genomen.
Er is nog een lange weg te gaan voordat iedereen in Nederland weet wat voor geweldige sierteeltproducten hier in Nederland gekweekt worden, maar Avance Roses zal zich altijd blijven inzetten om deze exclusieve Nederlandse topkwaliteit te promoten en aan de man te brengen.